NOVĚ U NÁS ZAKOUPÍTE KVALITNÍ ČESKÉ PONOŽKY FIRMY MORAVEC!

10.02.2017 13:37

Vážení zákazníci rozšířili jsme naší nabídku o kvalitní ponožky firmy Moravec. Zde je malé představení této české firmy:

Firma vyrábí ponožky od roku 1996. V době zahájení naší výroby jsme si stanovili cíl „vyrábět kvalitní zdravotně nezávadné ponožky a poskytovat zákazníkům maximální servis spojený s prodejem ponožek“. Díky naplňování daného cíle se nám daří stále aktivně rozšiřovat trhy - získávat nové zákazníky a inovovat výrobní technologie. Nové výrobní technologie nám otvírají nové další možnosti ve zvyšování kvalitativní struktury pletení ponožek a s tím související nové možnosti v nabídce. Nemáme žádné pobočky ve světě, ve kterých nejsou dodržovány pracovní podmínky při výrobě stanovené evropskými normami, či kde by byla k výrobě využita dětská práce. Veškeré naše úsilí je zaměřeno na tuzemské a evropské zákazníky. Snažíme se co nejvíce pochopit tuzemského zákazníka, abychom ho uspokojili v maximální míře a také mentalitu a přání našich zákazníků, jak všeobecnou, tak i konkrétního regionu, aby naše nabídka a její zacílení bylo co nejpřesnější. Snažíme se být každému zákazníkovi co nejblíže a dopřát mu osobní přístup při každém jednání s naší firmou.

Naším posláním je vyrábět ponožky z kvalitních a nezávadných materiálů, zaměstnávat lidi z regionu, být prospěšnou firmou v regionu a podporovat organizace, které napomáhají ke zdravému životnímu stylu a rozvoji dětí a mládeže.

Odkaz na internetové stránky firmy: www.kvalitniponozky.com/